Start Zoom
Image default
Shopping / Clothing

Zomer trends voor 2018: Zo houd je je outfit up to date

 

Ja hoor, de zomer is nu toch echt weer in het land. De afgelopen week was het zonnebaden geblazen en lag iedereen op een boot in de Amsterdamse grachten.

Dit betekent natuurlijk ook dat de zomeroutfits weer uit de kast mogen. Heb jij je nieuwe inkopen alweer gedaan? Wij geven je even snel onze update voor het beste fashion advies voor de zomer van 2018.

Let dus goed op zodat jij er dit jaar niet bijloopt in een outfit van drie jaar geleden.

Tip 1: Pastelkleuren zijn weer hip

Voorheen waren pastelkleuren vooral in trek bij je opa en oma, maar dit jaar zijn ze echt helemaal in. Op het eerste gezicht misschien een beetje vlak en saai, maar dan vergis je je! Met pastelkleuren kun je je helemaal uitleven en mooie combinaties maken. Ook verleg je zo de aandacht meer naar jezelf, waar wij natuurlijk helemaal gek op zijn.

Tip 2: Ruitjes!

Goed nieuws voor de kakkers onder ons: de ruitjes zijn weer helemaal back in action. Je kunt je oude Burberry vest dus weer veilig uit de kast halen zonder te worden aangezien voor een professioneel polo speler.

Met ruitjes kun je eigenlijk niet gek genoeg gaan. Hoe extremer hoe beter lijkt het haast wel. We raden je dan ook aan om je zeker niet in te houden bij het shoppen naar een nieuwe outfit.

Tip 3: Veren

Ok, dit is misschien een beetje over the top, maar veren zijn helemaal in dit jaar. Het klinkt eigenlijk te gek om waar te zijn, maar we liegen niet. Je hoeft deze zomer niet raar op te kijken als je iemand voorbij ziet lopen met een veer op haar jurk.

Dit is wel echt een tip die je alleen kunt pullen als je een excentriek persoon bent. Ga dus geen veren dragen als je eigenlijk een saaie drol bent.

 

Related Posts

De kwaliteitshorloges van Oris

Sliponline

Summer is coming!