Start Zoom
Image default
Shopping / Clothing

Voor iedereen een geschikte loungeset

Het voorjaar komt er weer aan! Gelukkig zijn de nachten met strenge vorst alweer een tijdje achter de rug en kunnen we vooruit kijken naar een prachtig voorjaar met veel zon. Althans, dat hopen we natuurlijk. Want met lekker weer is het heerlijk vertoeven in je eigen tuin. 
Weet jij al of je dit jaar nieuwe tuinmeubels gaat aanschaffen? Lees snel verder om erachter te komen wat de trends zijn voor dit seizoen. 

Loungeset

Wat is er nu fijner dat een ontspannen dag doorbrengen in eigen tuin? Tot rust komen staat uiteraard voorop. Echter, een mooie loungeset biedt naast een heerlijke zitplek ook een prachtig design en mooie sfeer in je tuin. Ultiem relaxen kan prima in een loungeset. Vaak bestaat een loungeset uit een combinatie van een of meerdere stoelen, een bankje en een tafel. Wil je lekker in het zonnetje liggen en je biertje of wijntje kort bij kunnen zetten? Dan is een loungeset hiervoor zeker geschikt. Hou je ervan om buiten te eten? Kijk dan zeker eens naar een dining loungeset. Dit is een combinatie tussen een loungeset en een eetset voor in de tuin. Kenmerkend voor een dining loungeset is de hoge tafel waardoor er comfortabel aan gegeten kan worden.

Wicker loungesets zijn onderhoudsvriendelijk

Regen of zon, een wicker loungeset kan altijd buiten blijven staan. Wicker is een vorm van kunsstof die geweven wordt om een aluminium frame. De onderhoudsvriendelijke materialen zijn bovendien licht van gewicht waardoor verplaatsen zeer eenvoudig gaat. Dit is ook erg handig bij het opbergen van de meubels. Ook in de winter kunnen de luxe tuinmeubels buiten blijven staan. Wel is het aan te raden om de meubels in de winter af te dekken met een tuinmeubelhoes. Hierdoor verleng je de levensduur van de loungeset. Poetsen van de wicker loungeset is ook zeer eenvoudig. Het gebruik van dure middelen is niet nodig. Maak een simpel sopje van sopje van warm water met wat groene zeep en nee mde loungeset af met een doek of spons. 

Goedkope loungesets

Een mooie luxe loungeset hoeft niet duur te zijn. Wil jij deze zomer dus optimaal genieten van je lougeset in je eigen tuin hoef je niet diep in de buidel te tasten. Maak voor jezelf wel duidelijk of je een dining loungeset of bijvoorbeeld een hoekbank loungeset wilt. Handig is om op te meten hoeveel plaats je hebt voor het plaatsen van de loungeset. Bij het uitzoeken van een loungeset weet je dan precies of deze past op de gewenste plek!

https://www.heuts.nl/tuinmeubelen/alle-tuinmeubelen/loungeset

Related Posts

Een gepersonaliseerde sauna handdoek?

Stellenanzeigen Kreis Borken

Verschillende soorten onderbroeken