Start Zoom
Image default
Shopping / Clothing

Ten Cate winkels in Nederland

Er zijn tegenwoordig veel verschillende winkels die ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen verkopen. Het is daarom moeilijk om tegenwoordig nog met een nieuw ondergoed merk te komen. Ten Cate is alleen al wel een ondergoed merk dat al lang op de markt is. Zo zijn zij begonnen in 1952 en hebben ze inmiddels een grote groei doorgemaakt. Ze zijn namelijk als eenmansbedrijf begonnen in Geesteren zijn nu uitgegroeid tot een winkel met veel verschillende verkooppunten door heel Nederland. Zo kun je door heel Nederland dus de kwaliteit ervaren van het goed gemaakte Ten Cate ondergoed. 

Verschillende winkels 

De Ten Cate winkels zitten dus door heel Nederland, maar Ten Cate heeft eigenlijk helemaal niet zo heel veel eigen winkels in Nederland. Ten Cate verkoopt namelijk hun ondergoed in veel verschillende winkels in Nederland, maar ze hebben zelf geen filiaal meer in Nederland. Het voordeel hiervan is dat er dus veel meer locaties zijn waar je het ondergoed kunt verkrijgen. Niet elke winkel heeft een even uitgebreide collectie van het ondergoed maar gelukkig is er een plek waar je al het ondergoed kunt zien wat Ten Cate maakt en verkoopt. 

Online kopen 

Als je al een beetje weet welk ondergoed van Ten Cate jij fijn vindt en veel gebruikt kun je ook de producten online kopen. Dit scheelt je een ritje naar de winkel en je hebt meer keuze tussen de producten. En de kans dat ze je maat online hebben is groter omdat daar alle voorraad van het ondergoed gehouden wordt aangezien de website echt van Ten Cate is!