Start Zoom
Image default
Shopping / Clothing

Stoffenmarkt

Stoffenmarkt

Beste stoffenmarkt voor al uw zelfmaakmode 

Zoekt u een uitgebreide stoffenmarkt voor het pimpen van uw jeans, jas of tas? Bij Stoffencircus krijgt u de beste ideeën en de leukste inspiratie. Tussen de honderd en tweehonderd kramen presenteren met plezier de mooiste stoffen in alle kleuren, decoratieve designs en extravagante motieven. Of u nu ruitjes zoekt of bloemetjes, een effen stof of pure zijde, u kunt bij ons alle kanten op. Ook voor applicaties, ritsen en knopen zijn de mogelijkheden eindeloos. Op de website vindt u alle informatie en een mooi overzicht van onze markten in Nederland, België en Duitsland. 

Veelzijdig stoffenevenement voor iedere stijl

Stoffencircus organiseert het meest complete en brede stoffenevenement van Nederland, België en Duitsland. Wij werken al jaren in deze branche en onze vakkennis is enorm. Onze selectie exposanten staan stuk voor stuk garant voor een kwalitatief hoogstaand en divers assortiment. U zult bij ons nooit teveel van hetzelfde aantreffen, want het aanbod is afkomstig uit de hele wereld. Zo weet u zeker dat u in onze collecties altijd uw persoonlijke stijl weerspiegeld ziet. Kijk op de website wanneer we bij u in de buurt zijn, dan kunt u snel aan de slag met naald en draad.

Groots opgezette stoffenmarkt voor al uw wensen

Gaat u een stoffenmarkt bezoeken, omdat u specifiek materiaal wilt aanschaffen? Dan is de kans groot dat u slaagt bij Stoffencircus. Onze evenementen barsten van de inspiratie, want wij bieden de beste sortering mode- en interieurstoffen. Zo kunt u voor alle soorten gordijnen bij ons terecht, maar ook voor bijvoorbeeld kinderkleding. Als u mooie zijde zoekt voor een avondjurk, dan heeft u een enorme keuze aan luxe dessins. Mocht u gebruikte kleding in een nieuw jasje willen steken, dan zullen onze leuke applicaties u verrassen. De nieuwste data en locaties staan al online, dus zet uw volgende bezoek maar vast in de agenda.

https://www.stoffencircus.nl/