Start Zoom
Image default
Shopping / Clothing

Shoelia

Heeft u ooit van Shoelia gehoord? Misschien niet, maar u heeft zich vast wel een keer verwonderd over een van onze modellen schoenen die u op straat aan de voeten van een van onze klanten zaten. Wij staan namelijk bekend om onze uitbundige designs van zowel dames- als herenschoenen. Wij vinden namelijk dat schoenen een stuk vrolijker eruit mogen zien, en die instelling passen we toe in al onze producten. Zo krijgen we herenschoenen met een hip graffiti design, of damesschoenen is prachtige kleuren. Zebraprints, wolkenpatronen, u weet het nog niet zo gek te verzinnen. Dit allemaal omdat we vinden dat schoenen best wat meer uniek mogen zijn, en mogen opvallen. Ze zijn er niet alleen om een outfit te complementeren, ze zijn de outfit.

De schoenen van Shoelia

Waarom kiezen voor Shoelia Veenendaal? Niet alleen verkopen we schoenen met designs die u nergens anders zult tegenkomen, maar we verzenden alle schoenen die op onze website gekocht worden gratis! (Dat mag eigenlijk ook wel wanneer je kijkt naar de gemiddelde schoenenprijs die we hanteren) Daarnaast is het ook mogelijk om onze schoenen gratis te retourneren, wanneer u toch niet helemaal tevreden bent met de schoenen, of de manier waarop ze passen. Tot slot krijgt u de schoenen morgen al in huis! Uiteraard wel wanneer u vóór 15:00 besteld heeft, maar op deze manier kunt u zo last-minute als u maar wilt een nieuw paar fixen voor het feestje waar u naartoe wilt gaan.

FAQ

Tot slot willen we even antwoord geven op vragen die vaak aan ons gesteld worden, zoals welke maat schoenen het beste gekozen kunnen worden? In de winkel is het uiteraard mogelijk om deze eenvoudig te passen, en dan weet u meteen of het goed zit of dat u toch een maatje groter of kleiner moet doen. Voor de schoenen op onze website geld dat de herenschoenen altijd erg ruim vallen, dan kunt u beter een maat kleiner bestellen dan normaal. De herensneakers daarentegen vallen altijd normaal, dus kunt u het beste in de eigen maat bestellen. Tot slot vallen onze damesschoenen allemaal vrij klein, dus kunt u het beste een maat groter bestellen.