PAR LED spots vervangen

Start-zoom

Iedereen houdt van spotjes. Zo staat alles waarvan jij dat wil, in de kijker. Vaak zijn de spots die we gebruiken echter halogeen spots en we weten allemaal hoeveel energie deze soort van verlichting gebruikt. Vanaf 1 maart 2016 wordt elektriciteit in België een flink stuk duurder en daarom is het belangrijk om hierop preventief in te spelen. Vele mensen hebben vroeger al halogeenlampen in huis gehaald omdat ze het belangrijk vonden om bijvoorbeeld werkplaatsen en kunstobjecten het licht te geven dat ze verdienen. Halogeen spots zijn en waren daar zeer goed voor geschikt. Ze hebben echter een groot nadeel: halogeen spots verbruiken te veel elektriciteit. Daarom heeft leds depot hier een oplossing voor gevonden. Met de PAR LED spots (E27) kun ook jij hetzelfde effect bekomen wat je voordien enkel kreeg van halogeen spots.

Verschillende maten en soorten

Als jij ook wilt overschakelen op de handige PAR LED spots (E27) en zo veel besparen op je energierekening, dan kunnen wij je nu diverse alternatieven aanbieden. Belangrijk om weten is wel dat de PAR LED spots (E27) niet dimbaar zijn. Verder zijn de volgende modellen te verkrijgen:

Wattage

Wie nog niet bekend is met de kracht van de PAR LED spots (E27) zal aangenaam verrast worden door de lage wattages die toch veel en krachtig licht verspreiden. De PAR LED spots (E27) kunnen spots tussen 40 watt en 140 watt vervangen. Toch verbruiken ze maar 7 watt tot 15 Watt. Ja, je leest het echt goed. Je kunt door deze handige led spots tot bijna 10 keer zoveel licht verspreiden en dus ook 10 keer zoveel op je energierekening besparen.

Dimbaar of niet?

PAR LED spots (E27) zijn niet dimbaar. Sommige modellen van led spots zijn wel dimbaar, maar deze techniek dient nog verder verfijnd te worden om helemaal optimaal te zijn. Om jou enkel goed werkende en duurzame, zuinige led spots te kunnen leveren, hebben wij ervoor gekozen om de PAR LED spots (E27) enkel in niet-dimbare uitvoering ter beschikking te stellen.

Warm licht

De PAR LED spots (E27)is verkrijgbaar in de kleur warm wit licht. Van ledverlichting wordt soms gezegd dat ze koel en kil is, maar deze spots geven gegarandeerd warmer wit licht dan andere led spots die in de handel verkrijgbaar zijn.

Nu ook in België

Vele mensen weten dat ledverlichting en halogeenvervangers zoals de PAR LED spots (E27) bestaan, maar weten niet goed waar men deze handige lampen in België kan kopen. Dankzij Leds-Depot hoef je er zelfs de deur niet voor uit

https://www.leds-depot.be/led-230v/par-20-30-38.html