Start Zoom
Image default
Shopping / Clothing

Ooglidcorrectie bij hangende oogleden

Een ooglidcorrectie, daar had ik echt wel oren naar. Met het vorderen van de jaren merk ik dat mijn oogleden meer en meer gaan hangen. Ik heb gelukkig niet dat mijn zicht belemmerd wordt, maar ik vind het wel irritant en vervelend worden. Ik heb het gevoel dat ik steeds mijn ogen bewuster open moet houden, mijn wenkbrauwen moet fronsen of juist mijn wenkbrauwen omhoog moet trekken om mijn ogen goed open te houden. Ik heb nog niet het idee dat ik duidelijke klachten heb die veroorzaakt worden door mijn hangende bovenoogleden. Al heb ik wel geregeld last van hoofdpijn. Mijn make-up blijft niet meer zo mooi zitten, mijn ogen stralen minder dan toen ik enkele jaren jonger was. Je ogen zijn toch de spiegels van je ziel. Daarom ging ik op zoek naar een goede kliniek voor een ooglidcorrectie.

Spannend: kom ik in aanmerking voor een ooglidcorrectie?

Gelukkig bleek tijdens het intakegesprek bij de Ooglift kliniek dat ik in aanmerking kom voor een ooglidcorrectie. Dat was volgens mij toch wel mijn grootste zorg. Stel je voor zeg, heb je na een grondig onderzoek de beslissing genomen voor een ooglidcorrectie, blijkt dan dat je er helemaal niet voor in aanmerking komt. Dat zou ik wel heel erg hebben gevonden. Maar gelukkig was dat bij mij niet het geval. Mijn huid van de bovenoogleden hangt duidelijk op de wimpers. Dat zorgt voor een vermoeide uitstraling. Tijdens het intakegesprek werd me uitgelegd dat ik geen narcose krijg, maar slechts drie prikjes onder de huid. Dat valt dus reuze mee. Als je bedenkt dat het een ingreep is die zeker 5 tot 10 jaar zichtbaar moet blijven. Uiteraard wanneer alle factoren die daarop invloed hebben, zoals zonlicht, medicijngebruik, veranderingen in je gewicht optimaal zijn.

Een ooglidcorrectie is een veelvoorkomende ingreep

Ook al is een ooglidcorrectie een veelvoorkomende ingreep, het is en blijft een operatie. Daar was ik me terdege van bewust. Toch zie ik het persoonlijk niet als een operatie. Bij een operatie denk ik altijd aan een ziekenhuisopname. Maar dat is bij een ooglift niet het geval. Het is een poliklinische ingreep en dezelfde dag mag je nog naar huis. Het resultaat was eigenlijk direct zichtbaar. Ik merkte direct na de ingreep dat mijn ogen minder zwaar aanvoelden dan voorheen. Ondanks de zwelling! In het begin voelde de huid wat beurs. Maar dat had ik er allemaal voor over als ik nu het eindresultaat zie. Ik durf mezelf weer te bewonderen in de spiegel. Ik heb het gevoel dat mijn uiterlijk nu in overeenstemming is met mijn leeftijd. En dat allemaal door een ooglidcorrectie van Ooglift.

 

 

Related Posts

Top 10 webwinkels in Nederland

Zwembad of strand

Ten Cate winkels in Nederland