Start Zoom
Image default
Shopping / Clothing

Massage opleiding volgen bij de Massage school Positive touch

Massage opleiding volgen bij de Massage school Positive touch

Interesse in een massage opleiding? Positive touch is de School voor Holistische massage en Bewustwording en heeft een breed aanbod aan massage opleidingen. U kunt bij ons een tweejarige opleiding volgen tot integraal holistisch masseur volgen. Ook verzorgen wij trainingen en cursussen van hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen. Hierbij staat de bewustwording van lichaam en geest centraal. De leerzame opleidingen bevat lessen van ervaren docenten. 

Massage opleiding met holistische visie

De massage opleiding integraal holistische massagetherapie leidt je op tot integraal holistisch massage therapeut in twee jaar. Deze opleiding heeft ruimte voor veel praktijk en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kan heelwording van uw eigen lichaam en geest plaatsvinden. Na de beroepsopleiding kunt je heelwording processen begeleiden. Dit kan effectief gebeuren door het geleerde inzicht en bewustwording van jezelf. In het eerste jaar van de opleiding leer je het toepassen van de methodiek van integraal holistische massage. Diverse massage technieken komen aan bod en het oefenen van masseren staat centraal. Ook kennis van coaching, intuïtieve ontwikkeling, anatomie & fysiologie wordt meegegeven in het basisjaar van de opleiding. In het tweede jaar van de opleiding is er veel aandacht voor het bewustwordingsproces en worden de massage vaardigheden uitgebreid. 

Supervisie 

Tijdens de opleiding is persoonlijke ontwikkeling cruciaal. Door middel van supervisie binnen de opleiding ga je in 1 op 1 verband aan de slag met massagetechnieken samen met een persoonlijke begeleider. De focus ligt hierbij op de integratie van denken, handelen en voelen. 

Trainingen en cursussen 

Naast de reguliere massage opleiding verzorgen wij ook trainingen en cursussen. Deze zijn bedoeld voor professionele masseurs. Tijdens de massage trainingen en cursussen worden innovatieve technieken behandeld om je huidige massages te verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn holistic deep tissue bodywork, holistic pulsing, holistische massage spiegelwerk en atlas correctie. Cursussen zijn voor beginnende masseurs die (nog) geen opleiding volgen of gevolgd hebben. Binnen de cursussen leer je integrale massage en haptonomisch massage.  

Informatieavond 

Heb je vragen over de opleiding of het massage vak? Wij beantwoorden deze graag! Op de informatieavonden kunt u alles te weten komen over de opleidingen, trainingen en cursussen die Positive touch geeft. Voor meer informatie over de opleidingen, cursussen en trainingen zijn we telefonisch of per mail ook bereikbaar.  

Related Posts

Ooglidcorrectie bij hangende oogleden

Shoelia

Heren horloge aanbieding