Start Zoom
Image default
Shopping / Clothing

Het verkrijgen van goede zwemkleding

We leven in een tijd waarin er veel verschillende bedrijven zijn die zwemkleding verkopen en daar mee bezig zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te kijken welke merken er allemaal zijn en welke merken jou het meeste aanspreken. Het is namelijk belangrijk dat er een goede balans is tussen kwaliteit en mooiheid van de zwemkleding. Een voorbeeld van een bedrijf waar je goed badkleding kan kopen, van goede kwaliteit en tegen een redelijke prijs, is bij Tweka. Dit is een merk uit Geldrop en heeft deelgemaakt aan de grote zwemevolutie in Europa. In het begin van 20e eeuw vond er namelijk een evolutie plaats met zwemkleding en alles wat met zwemmen te maken heeft. 

De verandering van zwemkleding

Aan het begin van de 20e eeuw was zwemkleding nog wat losser en niet hoe we de zwemkleding nu kennen. Tweke heeft geholpen om zwemkleding steeds strakker te maken tot wat het op de dag van vandaag is. Ook werden de materialen van de zwemkleding steeds fijner, mooier en comfortabeler. Tweke werd ook steeds onthullender en vrouwelijker dan dat ze ooit zijn geweest. Vrouwen kunnen ook steeds meer hun stijl laten zien in hun badkleding door de verschillende kleuren, modellen en printjes die er verkrijgbaar zijn. 

Een nieuwe zwemkleding lijn 

In 2018 komt Tweka met een nieuwe zwemkleding lijn die de oorsprong van het merk zal benadrukken. Je kunt dus verwachten dat er veel oude printjes terugkomen en dat er veel old skool modellen weer terug komen in het nieuwe assortiment.