Start Zoom
Image default
Shopping / Clothing

De kwaliteitshorloges van Oris

Oris horloges staan voor kwaliteit en duurzaamheid

Zwitserse horloges zijn alom bekend als uurwerken van ontzettend goede kwaliteit. Dat is voor het merk Oris niet anders. Het merk Oris werd opgericht in 1904. Het bestaat dus al meer dan 100 jaar en staat ook al meer dan 100 jaar bovenaan in de lijst van beste horlogemerken. De Oris horloges zijn niet alleen tijdloos en duurzaam, ook zijn ze nog altijd hip en on trend. Nog altijd probeert Oris aansluiting te vinden bij de huidige markt en dit merk je terug in de ontwerpen. Maar de vintage modellen zijn ook nog steeds helemaal in. Daarom tijdloos!

Bij Zuyver Juweliers vind je prachtige horloges van Oris

Als je op zoek bent naar een mooi Oris horloge is Zuyver Juweliers in Dronten voor jou de beste plek. De vestiging in Dronten is zelfs officieel dealer van dit prachtige Zwitserse merk. In de winkel vind je een enorme collectie. De Diving serie tot de Culture serie. Ook de vestiging in Harderwijk heeft natuurlijk prachtige Zwitserse horloges. Het mooie van deze horloges is dat je ze bij veel verschillende stijlen en gelegenheden kunt dragen. Maak overal de blits met zo’n prachtig uurwerk!

Neem contact op met Zuyver Juweliers voor meer informatie

Neem vooral eens een kijkje op de website voor wat extra informatie over horloges van Oris. Mailen kan natuurlijk ook naar de vestiging in dronten@zuyverjuweliers.nl voor het kopen van een oris horloge of andere informatie. Of vul het contactformulier in op de website. In ieder geval kan je met allerlei vragen terecht bij een van de enthousiaste medewerkers. Hopelijk vind je een prachtig Oris horloge dat goed bij je past!

http://www.zuyverjuweliers.nl/oris/

Related Posts

Verschillende soorten onderbroeken

Badkleding van topkwaliteit

Sliponline