Start Zoom
Image default
Shopping / Clothing

Complementair Workwear: Uw werkkleding in Ede

Als u op zoek bent naar geschikte werkkleding in Ede voor uw bedrijf dan bent u bij Complementair Workwear aan het juiste adres. Werkkleding in Ede kopen, doet u bij dit bedrijf. Dit bedrijf levert kleding voor iedere branche en zorgen ervoor dat de kleding een beleving op zich zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 20.000 producten. Wij begrijpen dat u hierdoor keuzestress kan krijgen maar dat is niet nodig. Veel van deze producten kunt u vinden in de showroom in Veenendaal van Complementair Workwear en zij adviseren u graag over welke kleding het beste past bij uw bedrijf en personeel. Als u geen tijd heeft om langs de showroom te gaan dan kunt u ook gerust telefonisch contact opnemen.

Professionele service voor werkkleding Ede

Als u uw werkkleding in Ede bij Complementair Workwear besteld dan krijgt u gegarandeerd de professionele service die u verdient. Het bedrijf heeft al jarenlang ervaring en zijn optimaal op de hoogte van alle eisen betreft de kleren. Ook vinden zij het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kleren zodat er genoeg tijd overblijft om op het bedrijf zelf te vestigen. Andere services die u kunt verwachten is bijvoorbeeld dat u uw kleding kunt laten bedrukken of borduren – denk hierbij bijvoorbeeld aan een logo. Dit zorgt voor extra naamsbekendheid en dit leidt vaak tot een hogere omzet en/of een grotere klantenkring. Complementair Workwear houdt ook rekening met uw huisstijl en imago zodat deze twee aspecten ook in de kleding voor de medewerkers terug te vinden is. Ook bieden zij aan om uw textiel op een ecologisch verantwoorde manier te wassen én kunt u uw bestellingen hanteren in het kleding management systeem. Op werkdagen krijgt u a binnen 24 uur contact met het bedrijf.

Soorten bedrijfskleding

Zoals eerder benoemd is het assortiment erg groot en zijn er diverse soorten bedrijfskleding bij Complementair Workwear. Voor iedere branche kunt u de geschikte kledij vinden – bijvoorbeeld voor de horeca maar ook veiligheidskleding. De kleding is te vinden in diverse, hoogstaande merken die bekend zijn bij het grote publiek. U kunt dus de beste kwaliteit, service én prijs verwachten als u uw kleding voor uw medewerkers besteld bij Complementair Workwear.