Start Zoom
Image default
Shopping / Clothing

Bedrijfskleding laten maken in de omgeving van Ede

Ik heb bedrijfskleding geregeld uit de omgeving van Ede voor mijn bedrijf. Voor een lange tijd hadden we helemaal geen bedrijfskleding. Maar mijn baas vond het nu een goed idee om dat nu wel te laten maken. Als manager van het bedrijf, had hij mij de taak gegeven om dit te regelen. Hij stuurde een logo op en de kleuren die in de kleding terug moest komen en hiermee moest ik aan de slag. Maar ik had geen idee waar ik moest beginnen. Bekijk bedrijfskleding in Ede.

Een bedrijf uit Ede dat bedrijfskleding kon maken

Het nadeel dat ik had met deze opdracht was dat de bedrijfskleding perse in Ede gemaakt moest worden. De reden hiervoor was omdat ons bedrijf ook gevestigd was in Ede en zo gemakkelijker de kleding konden ophalen. Gelukkig had ik binnen een paar uur een goed bedrijf gevonden die ons wilden helpen. Ik bekeek de website van Work Wear en had meteen een goed gevoel daarover. Na een offerte te hebben aangevraagd bij hen, kreeg ik binnen no-time een antwoord terug. Ze vroegen of ik even kon langskomen voor een gesprek om meer details te bespreken over de kleding. Toen ik daar aan kwam werd ik vriendelijke begroet en gingen we naar een kantoor waar we verder zouden praten. Ik vond het erg fijn dat de werknemer mij begreep en dat hij zei dat alles goed kwam. We zouden binnen een week een sample krijgen van een kledingset.

Zitten goed en comfortabel

Na een week kregen we de sample binnen en liet deze zien aan mijn baas. Hij vond het een prachtig design en wilde deze voortzetten. Nadat dit was doorgegeven aan Work Wear, zouden we over twee weken de sets kunnen halen. Nu hebben we eindelijk de bedrijfskleding binnen en we zijn er super blij mee! We kunnen echt niet meer zonder en ze zitten echt super lekker.

Meer weten over Work Wear en zijn diensten? Bekijk dan de website van Work Wear via www.work-wear.nl voor meer informatie over de beschikte diensten. Bovendien kunt u daar meteen een offerte aanvragen, deze is geheel kosteloos.