Start Zoom
Image default
Offers

3 manieren om je kantoor schoon te houden

Een goede schoonmaak van je kantoor is erg belangrijk. Het is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van je medewerkers, maar het straalt ook veel uit. Je kantoor is het visitekaartje van je bedrijf wanneer gasten langskomen: als het hier onopgeruimd is, zal dit een slechte indruk achterlaten bij deze gasten. Toch is de schoonmaak van je kantoor een taak die er vaak bij inschiet. Met de drie manieren die we in deze blog noemen, zorg jij ervoor dat je je kantoor goed schoon houdt.

 

  1. Beeldscherm en toetsenbord

We beginnen klein, namelijk met de schoonmaak van je beeldscherm en je toetsenbord. Vrijwel elke werkplek heeft tegenwoordig veel computers, vaak zelfs met meerdere beeldschermen. Hier verzamelt zich snel een dikke stoflaag op, die je makkelijk kunt voorkomen door aan het einde van je werkdag er een doekje overheen te halen. Dit kost slechts enkele seconden, maar zorgt ervoor dat jouw computers er allemaal fris uit zullen zien. Een dikke stoflaag over een toetsenbord kan ook erg ongezond zijn: deze gevaren voorkom je dus ook nog eens.

 

  1. Recyclen

Als jouw bedrijf duurzaamheid hoog heeft staan, kun je dat doorstralen in de schoonmaak van je kantoor. Dit doe je door op genoeg plekken recyclebakken neer te zetten. Door deze plaatsing zorg jij ervoor dat het afval in je pand wordt opgeruimd, maar ook je dit niet zelf hoeft te scheiden. Je personeel doet dit namelijk al voor je. Recyclebakken maken onderscheid in GFT, plastic en papier: recyclen is zo dus een stuk makkelijker.

 

  1. Schakel een facilitair bedrijf in

De voorheen genoemde manieren zorgen voor de schoonmaak van een kleiner aspect, maar het uitvoeren van deze twee dingen zorgt niet voor het hele pand. Als jij voor een goede kantoor schoonmaak wilt zorgen, is het een goed idee om daarvoor een facilitair bedrijf in te schakelen. Wij raden EW Facility aan: dit facilitaire bedrijf zorgt niet alleen voor de perfecte kantoor schoonmaak, maar zorgt er ook nog eens voor dat deze service met een glimlach wordt aangeboden. Zo zal jouw pand als visitekaartje fungeren, maar je facilitaire medewerkers ook!

 

https://www.ew.nl/